2012/08/31

FIJI

Idag spenderade vi vår sista dag på Barefoot Island. Det är den andra ön vi har besökt. Här bodde vi väldigt enkelt utan varmvatten och med väldigt speciell mat. Vår sista lunch serverades vi curry-potatis gryta med ris. Den kombinationen var ny. Maten på Barefoot var kanske inte det bästa vi ätit. Men det var iaf mat.

Barefoot Island
Barefoot Island
Barefoot Island
Barefoot Island
 
Vår tredje destination är Octupus Island. Ett ställe vi har blivit tipsade om påvägen. Och det levde upp till förväntningarna. Vi kom hit sent i eftermiddags och spenderade då de sista soltimmarna på stranden. Stället är underbart, vi hade kunnat stanna här resten av året. Så därför lär vi fastna här några dagar. Och Pappa (Martin) här kommer dubbelt upp. Solnedgång och Saras hoppbild.

Octupus Island
Octupus Island
Octupus Island
Octupus Island
Octupus Island
Octupus Island
Octupus Island
Octupus Island
 

5 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt!!! Riktiga pacific island bilder med solnedgång och hav...dessutom en sol ned i havet...Superläckert för oss sunsetnördar. Man blir rörd till tårar helt enkelt. Kanonfina bilder ni tar för övrigt. Kul med hoppbilden Saris. En får tacka att man kan skicka in en request och blir bönhörd. Kan vi se fram emot en hoppis fr varje destination måntro!?!
Här hemmavid är det regn och gråare än grått. Viss kontrast mot er tillvaro.
Lev väl och ha det riktigt amazing hos bläckfisken.
Ciao
Martinpappa

Anonym sa...

Efter två dagars ihållande regn här hemma i stockholm så är man bara lite avundsjuk när man ser era härliga bilder på sol,sand och kristallklart vatten. Kul att följa er tjejer, känns som man får en liten dos äventyr själv i våran vardag. Njut, träffa härliga människor och ät underbar mat så ser vi till att hålla ställningarna hemma. Många kramar Ylva & Micke

Anonym sa...

Vad är väl en dag på Fidji.... Varm, långsam, tyst, långtråkig, reflekterande hav (kan vara irriterande för ögonen), enkel mat, mygg? ........... Okej då ...... eller alldeles fantastiskt underbar .... ;)
I Lerum har vi haft en vanlig helg, regn till och från, gråmulet, städat, diskat, klippt hunden, betalt räkningar, klippt gräset... Men ändå... Helt underbar helg med familjen!
/ Jenny

Anonym sa...

Åh va ni har det bra - det är nog dags för mig och skippa flygrädslan- skulle så gärna vilja vara på dessa paradisöar ! Ni är riktiga lyckostar !Ser ut som nihar varit på Fidjifest ? Bilderna är så fina. Sen måste jag ge beröm till pappa Martin som skriver så sköna kommentarer. Massor med mamma Åsa kramar till er båda !

Anonym sa...

otroligt vackra bilder ! ni ser ut att må som prinar (som man brukar säga) :*))) // JessiJJ<3